文献
J-GLOBAL ID:200902265215867809
整理番号:04A0394212
アルジェリアにおける4品種の山羊原乳から単離した乳酸菌の同定と技術的特性
Identification and technological properties of lactic acid bacteria isolated from raw goat milk of four Algerian races
著者 (5件):
BADIS A
(Univ. Saad Dahlab of Blida, Blida, DZA)
,
GUETARNI D
(Univ. Saad Dahlab of Blida, Blida, DZA)
,
MOUSSA BOUDJEMA B
(Univ. Es-Senia of Oran, Oran, DZA)
,
HENNI D E
(Univ. Es-Senia of Oran, Oran, DZA)
,
KIHAL M
(Univ. Es-Senia of Oran, Oran, DZA)
資料名:
Food Microbiology
(Food Microbiology)
巻:
21
号:
5
ページ:
579-588
発行年:
2004年10月
JST資料番号:
A0012B
ISSN:
0740-0020
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)