文献
J-GLOBAL ID:200902265272381432
整理番号:04A0916192
食品ハイドロコロイドは澱粉の糊化及び老化挙動を支配する.2b.コーンスターチの老化挙動に対する分子量の異なるグアルガムの機能
Food hydrocolloids control the gelatinization and retrogradation behavior of starch. 2b. Functions of guar gums with different molecular weights on the retrogradation behavior of corn starch
著者 (6件):
FUNAMI T
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., Osaka, JPN)
,
KATAOKA Y
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., Osaka, JPN)
,
OMOTO T
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., Osaka, JPN)
,
GOTO Y
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., Osaka, JPN)
,
ASAI I
(San-Ei Gen F.F.I., Inc., Osaka, JPN)
,
NISHINARI K
(Osaka City Univ., Osaka, JPN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
19
号:
1
ページ:
25-36
発行年:
2005年01月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)