文献
J-GLOBAL ID:200902265595803549
整理番号:04A0308075
中等度の高コレステロール血症の男性ではオオムギを含む食事により脂質が有意に減少した
Lipids Significantly Reduced by Diets Containing Barley in Moderately Hypercholesterolemic Men.
著者 (3件):
BEHALL K M
(Agricultural Res. Serv., United States Dep. Agriculture)
,
SCHOLFIELD D J
(Agricultural Res. Serv., United States Dep. Agriculture)
,
HALLFRISCH J
(Agricultural Res. Serv., United States Dep. Agriculture)
資料名:
Journal of the American College of Nutrition
(Journal of the American College of Nutrition)
巻:
23
号:
1
ページ:
55-62
発行年:
2004年02月
JST資料番号:
T0949A
ISSN:
0731-5724
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)