文献
J-GLOBAL ID:200902265826895646
整理番号:03A0684411
ラットのin vivo実験を用いて評価したワインビネガー及びグレープジュースから製造した新飲料の急性心臓血管系影響
Acute cardiovascular effects of a new beverage made of wine vinegar and grape juice, assessed using an in vivo rat.
著者 (5件):
SUGIYAMA A
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
SAITOH M
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
TAKAHARA A
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
SATOH Y
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
,
HASHIMOTO K
(Univ. Yamanashi, Yamanashi, JPN)
資料名:
Nutrition Research
(Nutrition Research)
巻:
23
号:
9
ページ:
1291-1296
発行年:
2003年09月
JST資料番号:
E0636B
ISSN:
0271-5317
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)