文献
J-GLOBAL ID:200902265911179780
整理番号:09A0651509
タマネギの組織に対する凍結損傷を評価するためのPFG-NMRによる研究
PFG-NMR Study for Evaluating Freezing Damage to Onion Tissue
著者 (5件):
ANDO Hiroko
(Dep. of Biological and Environmental Engineering, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The Univ. of Tokyo)
,
FUKUOKA Mika
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol.)
,
MIYAWAKI Osato
(Dep. of Food Sci., Ishikawa Prefectural Univ.)
,
WATANABE Manabu
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol.)
,
SUZUKI Toru
(Dep. of Food Sci. and Technol., Tokyo Univ. of Marine Sci. and Technol.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
73
号:
6
ページ:
1257-1261 (J-STAGE)
発行年:
2009年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)