文献
J-GLOBAL ID:200902265947496617
整理番号:06A0227927
日本におけるセレンの一日摂取量に対する米及び野菜の低い寄与
Low contribution of rice and vegetables to the daily intake of selenium in Japan
著者 (4件):
ABDULAH Rizky
(Gunma Univ. Graduate School of Medicine, JPN)
,
MIYAZAKI Kaori
(Gunma Univ. Graduate School of Medicine, JPN)
,
NAKAZAWA Minato
(Gunma Univ. Graduate School of Medicine, JPN)
,
KOYAMA Hiroshi
(Gunma Univ. Graduate School of Medicine, JPN)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
56
号:
7
ページ:
463-471
発行年:
2005年11月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)