文献
J-GLOBAL ID:200902266359591677
整理番号:09A0544886
トマト(Solanum lycopersicum)果実の成熟中のエスクレオシドAの蓄積におけるエチレンの関わり
Involvement of Ethylene in the Accumulation of Esculeoside A during Fruit Ripening of Tomato (Solanum lycopersicum)
著者 (7件):
IIJIMA Yoko
(Kazusa DNA Res. Inst., Chiba, JPN)
,
FUJIWARA Yukio
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
TOKITA Takeaki
(Kazusa DNA Res. Inst., Chiba, JPN)
,
IKEDA Tsuyoshi
(Kumamoto Univ., Kumamoto, JPN)
,
NOHARA Toshihiro
(Sojo Univ., Kumamoto, JPN)
,
AOKI Koh
(Kazusa DNA Res. Inst., Chiba, JPN)
,
SHIBATA Daisuke
(Kazusa DNA Res. Inst., Chiba, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
57
号:
8
ページ:
3247-3252
発行年:
2009年04月22日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)