文献
J-GLOBAL ID:200902266756237480
整理番号:05A0028004
ケニア産ネーブルオレンジ(Citrus sinensis)の3品種から得た精油成分
Essential oil constituents of three varieties of Kenyan sweet oranges (Citrus sinensis)
著者 (4件):
MUHOHO NJOROGE S
(Jomo Kenyatta Univ. Agriculture and Technol., Nairobi, KEN)
,
KOAZE H
(Jomo Kenyatta Univ. Agriculture and Technol., Nairobi, KEN)
,
KARANJA P N
(Jomo Kenyatta Univ. Agriculture and Technol., Nairobi, KEN)
,
SAWAMURA M
(Kochi Univ., Kochi, JPN)
資料名:
Flavour and Fragrance Journal
(Flavour and Fragrance Journal)
巻:
20
号:
1
ページ:
80-85
発行年:
2005年01月
JST資料番号:
D0041C
ISSN:
0882-5734
CODEN:
FFJOED
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)