文献
J-GLOBAL ID:200902266807653840
整理番号:03A0402769
Saccharomyces cerevisiaeによるアミルアルコールからの酢酸イソアミルの生産
The Production of Isoamyl Acetate from Amyl Alcohol by Saccharomyces cerevisiae.
著者 (4件):
QUILTER M G
(Inst. Technol. Carlow, Carlow, IRL)
,
HURLEY J C
(Guinness Res. Centre, Dublin, IRL)
,
LYNCH F J
(Guinness Res. Centre, Dublin, IRL)
,
MURPHY M G
(Inst. Technol. Carlow, Carlow, IRL)
資料名:
Journal of the Institute of Brewing
(Journal of the Institute of Brewing)
巻:
109
号:
1
ページ:
34-40
発行年:
2003年
JST資料番号:
C0302A
ISSN:
0046-9750
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)