文献
J-GLOBAL ID:200902267143625573
整理番号:06A0131065
マイクロ波焼結の種々の制御法の影響 酸化物セラミックスの性質
INFLUENCE OF DIFFERENT METHODS OF CONTROLLING MICROWAVE SINTERING: The characteristics of oxide ceramics
著者 (4件):
YASUOKA M.
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol. (AIST), Aichi, JPN)
,
NISHIMURA Y.
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol. (AIST), Aichi, JPN)
,
NAGAOKA T.
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol. (AIST), Aichi, JPN)
,
WATARI K.
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol. (AIST), Aichi, JPN)
資料名:
Journal of Thermal Analysis and Calorimetry
(Journal of Thermal Analysis and Calorimetry)
巻:
83
号:
2
ページ:
407-410
発行年:
2006年
JST資料番号:
H0095C
ISSN:
1388-6150
CODEN:
JTHEA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)