文献
J-GLOBAL ID:200902267149899624
整理番号:06A0566465
単糖類の生成のために熱水前処理をしたトウモロコシ繊維の酵素による糖化
Enzymatic saccharification of hot-water pretreated corn fiber for production of monosaccharides
著者 (7件):
DIEN B.s.
(Fermentation Biotechnology Res. Unit, National Center for Agricultural Utilization Res., USDA, Agricultural Res. ...)
,
LI X.-l.
(Fermentation Biotechnology Res. Unit, National Center for Agricultural Utilization Res., USDA, Agricultural Res. ...)
,
ITEN L.b.
(Fermentation Biotechnology Res. Unit, National Center for Agricultural Utilization Res., USDA, Agricultural Res. ...)
,
JORDAN D.b.
(Fermentation Biotechnology Res. Unit, National Center for Agricultural Utilization Res., USDA, Agricultural Res. ...)
,
NICHOLS N.n.
(Fermentation Biotechnology Res. Unit, National Center for Agricultural Utilization Res., USDA, Agricultural Res. ...)
,
O’BRYAN P.j.
(Fermentation Biotechnology Res. Unit, National Center for Agricultural Utilization Res., USDA, Agricultural Res. ...)
,
COTTA M.a.
(Fermentation Biotechnology Res. Unit, National Center for Agricultural Utilization Res., USDA, Agricultural Res. ...)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
39
号:
5
ページ:
1137-1144
発行年:
2006年09月04日
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)