文献
J-GLOBAL ID:200902267345565092
整理番号:06A0972840
Streptomyces種由来の熱安定性エキソイヌリナーゼの精製及び特性化
Purification and characterization of heat-stable exo-inulinase from Streptomyces sp.
著者 (2件):
SHARMA Arun Dev
(Dep. of Biotechnology, Lyallpur Khalsa Coll., Jallandhar 144001, Punjab, IND)
,
GILL Prabhjot Kaur
(Dep. of Biotechnology, Lovely Inst. of Higher Studies, Phagwara (Chehru), Punjab, IND)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
79
号:
4
ページ:
1172-1178
発行年:
2007年04月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)