文献
J-GLOBAL ID:200902267913330062
整理番号:06A0107198
2-デオキシグルコース耐性変異株から単離した低い酢酸生産酵母の特徴分析とその高重力醸造への応用
Characterization of Low-Acetic-Acid-Producing Yeast Isolated from 2-Deoxyglucose-Resistant Mutants and Its Application to High-Gravity Brewing
著者 (3件):
MIZUNO Akihiro
(National Res. Inst. of Brewing)
,
TABEI Hideaki
(National Res. Inst. of Brewing)
,
IWAHUTI Masahumi
(National Res. Inst. of Brewing)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
101
号:
1
ページ:
31-37 (J-STAGE)
発行年:
2006年
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)