文献
J-GLOBAL ID:200902268034688758
整理番号:07A0420287
ココアパウダーを含むポリフェノール化合物はヒトのLDL酸化感受性を低下させ,血漿HDLコレステロール濃度によい効果を与える
Continuous intake of polyphenolic compounds containing cocoa powder reduces LDL oxidative susceptibility and has beneficial effects on plasma HDL-cholesterol concentrations in humans
著者 (9件):
BABA Seigo
(Meiji Seika Kaisha Ltd, Saitama, JPN)
,
OSAKABE Naomi
(Meiji Seika Kaisha Ltd, Saitama, JPN)
,
KATO Yoji
(Univ. Hyogo, Hyogo, JPN)
,
NATSUME Midori
(Meiji Seika Kaisha Ltd, Saitama, JPN)
,
YASUDA Akiko
(Meiji Seika Kaisha Ltd, Saitama, JPN)
,
KIDO Toshimi
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
,
FUKUDA Kumiko
(Meiji Seika Kaisha Ltd, Saitama, JPN)
,
MUTO Yuko
(Meiji Seika Kaisha Ltd, Saitama, JPN)
,
KONDO Kazuo
(Ochanomizu Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
American Journal of Clinical Nutrition
(American Journal of Clinical Nutrition)
巻:
85
号:
3
ページ:
709-717
発行年:
2007年03月
JST資料番号:
D0846A
ISSN:
0002-9165
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)