文献
J-GLOBAL ID:200902268160374556
整理番号:03A0691400
凍結融解法による凍結濃縮に及ぼす食品成分の影響
Effects of Single Food Components on Freeze Concentration by Freezing and Thawing Technique
著者 (4件):
YEE P L
(Kyushu Inst. Technol., Fukuoka, JPN)
,
WAKISAKA M
(Kyushu Inst. Technol., Kitakyushu, JPN)
,
SHIRAI Y
(Kyushu Inst. Technol., Kitakyushu, JPN)
,
HASSAN M A
(Univ. Putra Malaysia, MYS)
資料名:
日本食品工学会誌
(Japan Journal of Food Engineering)
巻:
4
号:
3
ページ:
77-83
発行年:
2003年09月15日
JST資料番号:
L4409A
ISSN:
1345-7942
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)