文献
J-GLOBAL ID:200902268255644151
整理番号:08A0581441
高圧加工は植物起原の食品系の栄養的状況に影響するか?
Does high pressure processing influence nutritional aspects of plant based food systems?
著者 (4件):
OEY Indrawati
(Center for Food and Microbial Technol., Fac. of Bioscience Engineering, Katholieke Universiteit Leuven, Kasteelpark ...)
,
VAN DER PLANCKEN Iesel
(Center for Food and Microbial Technol., Fac. of Bioscience Engineering, Katholieke Universiteit Leuven, Kasteelpark ...)
,
VAN LOEY Ann
(Center for Food and Microbial Technol., Fac. of Bioscience Engineering, Katholieke Universiteit Leuven, Kasteelpark ...)
,
HENDRICKX Marc
(Center for Food and Microbial Technol., Fac. of Bioscience Engineering, Katholieke Universiteit Leuven, Kasteelpark ...)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
19
号:
6
ページ:
300-308
発行年:
2008年06月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)