文献
J-GLOBAL ID:200902268475710279
整理番号:07A0288552
Streptococcus bovisによる豆腐廃液中の新鮮なカッサパ根茎のL-乳酸発酵に対する温度の影響
Effect of Temperature on L-Lactic Acid Fermentation from Fresh Cassava Roots in Tofu Liquid Waste by Streptococcus bovis
著者 (2件):
YUWONO Suripto Dwi
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
KOKUGAN Takao
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
資料名:
日本食品工学会誌
(Japan Journal of Food Engineering)
巻:
8
号:
1
ページ:
29-33
発行年:
2007年03月15日
JST資料番号:
L4409A
ISSN:
1345-7942
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)