文献
J-GLOBAL ID:200902268735545641
整理番号:09A0771633
レンズマメ(Lens culinaris Medikus Subspecies culinaris):鉄及び亜鉛摂取を高めるための完全食品
Lentils (Lens culinaris Medikus Subspecies culinaris): A Whole Food for Increased Iron and Zinc Intake
著者 (4件):
THAVARAJAH Dil
(Univ. Saskatchewan, Saskatchewan, CAN)
,
THAVARAJAH Pushparajah
(Univ. Saskatchewan, Saskatchewan, CAN)
,
SARKER Ashutosh
(International Center for Agricultural Res. in the Dry Areas (ICARDA), Aleppo, SYR)
,
VANDENBERG Albert
(Univ. Saskatchewan, Saskatchewan, CAN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
57
号:
12
ページ:
5413-5419
発行年:
2009年06月24日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)