文献
J-GLOBAL ID:200902269160258021
整理番号:05A0457541
電気透析によるムラサキイガイ煮汁の脱塩:芳香プロファイルに及ぼす影響
Desalination of mussel cooking juices by electrodialysis: effect on the aroma profile
著者 (5件):
CROS S.
(Univ. Bretagne Sud, Lorient, FRA)
,
LIGNOT B.
(Univ. Bretagne Sud, Lorient, FRA)
,
BOURSEAU P.
(Univ. Bretagne Sud, Lorient, FRA)
,
JAOUEN P.
(Univ. Nantes, Nantes, FRA)
,
PROST C.
(ENITIAA, Nantes, FRA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
69
号:
4
ページ:
425-436
発行年:
2005年05月17日
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)