文献
J-GLOBAL ID:200902269324250892
整理番号:06A1041980
ゲル浸透クロマトグラフィーおよび2層カラムでの固相抽出精製後の紫外および質量分析検出器付高速液体クロマトグラフィーによる野菜および果物におけるスピノサドの定量
Determination of Spinosad in Vegetables and Fruits by High-Performance Liquid Chromatography with UV and Mass Spectrometric Detection After Gel Permeation Chromatography and Solid-Phase Extraction Cleanup on a 2-Layered Column.
著者 (5件):
UENO Eiji
(Aichi Prefectural Inst. of Public Health, Aichi, JPN)
,
OSHIMA Harumi
(Aichi Prefectural Inst. of Public Health, Aichi, JPN)
,
MATSUMOTO Hiroshi
(Aichi Prefectural Inst. of Public Health, Aichi, JPN)
,
SAITO Isao
(Tokai COOP Federation, Aichi, JPN)
,
TAMURA Hiroto
(Meijo Univ., Aichi, JPN)
資料名:
Journal of AOAC International
(Journal of AOAC International)
巻:
89
号:
6
ページ:
1641-1649
発行年:
2006年11月
JST資料番号:
C0268A
ISSN:
1060-3271
CODEN:
JAINEE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)