文献
J-GLOBAL ID:200902270154761330
整理番号:03A0580731
熱帯魚類に由来するすり身のゲル化特性に及ぼす中温セッティングの影響
Effect of medium temperature setting on gelling characteristics of surimi from some tropical fish.
著者 (3件):
BENJAKUL S
(Prince of Songla Univ., Songkhla, THA)
,
CHANTARASUWAN C
(Prince of Songla Univ., Songkhla, THA)
,
VISESSANGUAN W
(National Center for Genetic Engineering and Biotechnology (BIOTEC), Pathumthani, THA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
82
号:
4
ページ:
567-574
発行年:
2003年09月
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)