文献
J-GLOBAL ID:200902270450421560
整理番号:05A0468253
大,小,及び極小じゃがいも澱粉粒子の物理化学的性質及びアミロペクチン構造
Physicochemical properties and amylopectin structures of large, small, and extremely small potato starch granules
著者 (8件):
NODA Takahiro
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
TAKIGAWA Shigenobu
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
MATSUURA-ENDO Chie
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
KIM Sun-Ju
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
HASHIMOTO Naoto
(Obihiro Univ. Agriculture and Veterinary Medicine, Hokkaido, JPN)
,
YAMAUCHI Hiroaki
(National Agricultural Res. Center for Hokkaido Region, Hokkaido, JPN)
,
HANASHIRO Isao
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
TAKEDA Yasuhito
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
60
号:
2
ページ:
245-251
発行年:
2005年05月06日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)