文献
J-GLOBAL ID:200902270454989421
整理番号:04A0879736
α-ゼインの構造及び機能特性に対する蛋白質-グルタミナーゼによる酵素的脱アミド化の影響
Effects of Enzymatic Deamidation by Protein-Glutaminase on Structure and Functional Properties of α-Zein
著者 (5件):
YONG Y H
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
YAMAGUCHI S
(Amano Enzyme Inc., JPN)
,
GU Y S
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MORI T
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MATSUMURA Y
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
23
ページ:
7094-7100
発行年:
2004年11月17日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)