文献
J-GLOBAL ID:200902270543392706
整理番号:05A0342340
in Vitro及びin Vivoでのダイズイソフラボン抽出物と豆腐の抗酸化特性
Antioxidant Properties of Soybean Isoflavone Extract and Tofu in Vitro and in Vivo
著者 (3件):
LIU Jiabin
(Univ. Minnesota, Minnesota)
,
CHANG Sam K.C.
(North Dakota State Univ., North Dakota)
,
WIESENBORN Dennis
(North Dakota State Univ., North Dakota)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
6
ページ:
2333-2340
発行年:
2005年03月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)