文献
J-GLOBAL ID:200902270560371038
整理番号:09A0942026
Sideritis brevibracteataのフェノール化合物の抗炎症性,抗侵害性,抗酸化及びアルドースレダクターゼ阻害活性の検討
Investigations of anti-inflammatory, antinociceptive, antioxidant and aldose reductase inhibitory activities of phenolic compounds from Sideritis brevibracteata
著者 (6件):
GUEVENC Ayseguel
(Ankara Univ., Fac. of Pharmacy, Dep. of Pharmaceutical Botany, 06100 Tandogan, Ankara, TUR)
,
OKADA Yoshihito
(Dep. of Natural Medicine and Phytochemistry, Meiji Pharmaceutical Univ., 2-522-1 Noshio, Kiyose, Tokyo 204-8588, JPN)
,
AKKOL Esra Kuepeli
(Gazi Univ., Fac. of Pharmacy, Dep. of Pharmacognosy, 06330 Etiler, Ankara, TUR)
,
DUMAN Hayri
(Gazi Univ., Fac. of Arts and Sciences, Dep. of Botany, 06500 Teknikokullar, Ankara, TUR)
,
OKUYAMA Toru
(Dep. of Natural Medicine and Phytochemistry, Meiji Pharmaceutical Univ., 2-522-1 Noshio, Kiyose, Tokyo 204-8588, JPN)
,
CALIS Ihsan
(Hacettepe Univ., Fac. of Pharmacy, Dep. of Pharmacognosy, 06100 Sihhiye, Ankara, TUR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
118
号:
3
ページ:
686-692
発行年:
2010年02月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)