文献
J-GLOBAL ID:200902270750235815
整理番号:06A0292443
梅酒漬け梅と梅干し加工廃液中の機能性成分の調査と乳牛への給与
Analysis of Functional Compounds in Tsuke-ume (Prunas mume) of Ume Liquar and Ume-seasoning Solution and Feeding Test to Cow
著者 (2件):
因野要一
(大阪府食とみどりの総合技術セ)
,
西村和彦
(大阪府食とみどりの総合技術セ)
資料名:
大阪府立食とみどりの総合技術センター研究報告
(Bulletin of Agricultural, Food and Environmental Sciences Research Center of Osaka Prefecture)
号:
42
ページ:
25-29
発行年:
2006年03月25日
JST資料番号:
Z0419A
ISSN:
1348-4397
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
日本語 (JA)