文献
J-GLOBAL ID:200902270820756117
整理番号:09A0248938
グルタミン酸塩で補強したオオムギふすまを用いるγ-アミノ酪酸(GABA)の生産法
A method for production of γ-amino butyric acid (GABA) using barley bran supplemented with glutamate
著者 (6件):
IIMURE Takashi
(Bioresources Res. and Dev. Dep., Sapporo Breweries Ltd., 37-1, Nittakizaki, Ota, Gunma 370-0393, JPN)
,
KIHARA Makoto
(Bioresources Res. and Dev. Dep., Sapporo Breweries Ltd., 37-1, Nittakizaki, Ota, Gunma 370-0393, JPN)
,
HIROTA Naohiko
(Bioresources Res. and Dev. Dep., Sapporo Breweries Ltd., 37-1, Nittakizaki, Ota, Gunma 370-0393, JPN)
,
ZHOU Tiansu
(Bioresources Res. and Dev. Dep., Sapporo Breweries Ltd., 37-1, Nittakizaki, Ota, Gunma 370-0393, JPN)
,
HAYASHI Katsuhiro
(Bioresources Res. and Dev. Dep., Sapporo Breweries Ltd., 37-1, Nittakizaki, Ota, Gunma 370-0393, JPN)
,
ITO Kazutoshi
(Frontier Laboratories of Value Creation, Sapporo Breweries Ltd., 10 Okatohme, Yaizu, Shizuoka 425-0013, JPN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
42
号:
3
ページ:
319-323
発行年:
2009年04月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)