文献
J-GLOBAL ID:200902271156466846
整理番号:06A0111890
アメリカ食品における食肉,乳製品及びファーストフードのビタミンK
Vitamin K Contents of Meat, Dairy, and Fast Food in the U.S. Diet
著者 (5件):
ELDER Sonya J.
(Jean Mayer U.S. Dep. of Agriculture Human Nutrition Res. Center on Aging at Tufts Univ., Massachusetts)
,
HAYTOWITZ David B.
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. of Agriculture, Maryland)
,
HOWE Juliette
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. of Agriculture, Maryland)
,
PETERSON James W.
(Jean Mayer U.S. Dep. of Agriculture Human Nutrition Res. Center on Aging at Tufts Univ., Massachusetts)
,
BOOTH Sarah L.
(Jean Mayer U.S. Dep. of Agriculture Human Nutrition Res. Center on Aging at Tufts Univ., Massachusetts)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
54
号:
2
ページ:
463-467
発行年:
2006年01月25日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)