文献
J-GLOBAL ID:200902271501683863
整理番号:05A0462160
野生ダイズ,グリシン ダイズ貯蔵蛋白質の電気泳動変異の分子分析と物理化学特性
Molecular Analysis and Physicochemical Properties of Electrophoretic Variants of Wild Soybean Glycine soja Storage Proteins
著者 (9件):
FUKUDA Takako
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
MARUYAMA Nobuyuki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
KANAZAWA Akira
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
ABE Jun
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
SHIMAMOTO Yoshiya
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
,
HIEMORI Miki
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
TSUJI Hideaki
(Okayama Prefectural Univ., Okayama, JPN)
,
TANISAKA Takatoshi
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
UTSUMI Shigeru
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
9
ページ:
3658-3665
発行年:
2005年05月04日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)