文献
J-GLOBAL ID:200902272193304682
整理番号:03A0829025
食品中のフレーバ化合物の痕跡分析のための飛行時間型質量分析検出を用いた包括的二次元ガスクロマトグラフィー
Comprehensive two-dimensional gas chromatography with time-of-flight mass spectrometric detection for the trace analysis of flavour compounds in food
著者 (6件):
ADAHCHOUR M
(Vrije Univ., Amsterdam, NLD)
,
VAN STEE L L P
(Vrije Univ., Amsterdam, NLD)
,
BEENS J
(Vrije Univ., Amsterdam, NLD)
,
VREULS R J J
(Vrije Univ., Amsterdam, NLD)
,
BATENBURG M A
(Unilever Res. Lab. Vlaardingen, Vlaardingen, NLD)
,
BRINKMAN U A T
(Vrije Univ., Amsterdam, NLD)
資料名:
Journal of Chromatography A
(Journal of Chromatography A)
巻:
1019
号:
1/2
ページ:
157-172
発行年:
2003年11月26日
JST資料番号:
C0278B
ISSN:
0021-9673
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)