文献
J-GLOBAL ID:200902272216096616
整理番号:07A0068489
アメリカの果物,野菜,及びナッツのフラボノイド含量
Flavonoid Content of U.S. Fruits, Vegetables, and Nuts
著者 (7件):
HARNLY James M.
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. of Agriculture, Maryland)
,
DOHERTY Robert F.
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. of Agriculture, Maryland)
,
BEECHER Gary R.
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. of Agriculture, Maryland)
,
HOLDEN Joanne M.
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. of Agriculture, Maryland)
,
HAYTOWITZ David B.
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. of Agriculture, Maryland)
,
BHAGWAT Seema
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. of Agriculture, Maryland)
,
GEBHARDT Susan
(Agricultural Res. Serv., U.S. Dep. of Agriculture, Maryland)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
54
号:
26
ページ:
9966-9977
発行年:
2006年12月27日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)