文献
J-GLOBAL ID:200902272239953095
整理番号:05A1038851
牛肉顧客満足:調理法伝授の場合の塩化カルシウム注入トップサーロインステーキの消費者評価に影響する因子
Beef customer satisfaction: Factors affecting consumer evaluations of calcium chloride-injected top sirloin steaks when given instructions for preparation
著者 (10件):
BEHRENDS J. M.
(Texas A&M Univ.)
,
GOODSON K. J.
,
KOOHMARAIE M.
(ARS, USDA, NE)
,
SHACKELFORD S. D.
(ARS, USDA, NE)
,
WHEELER T. L.
(ARS, USDA, NE)
,
MORGAN W. W.
,
REAGAN J. O.
(National Cattlemen’s Beef Assoc., CO)
,
GWARTNEY B. L.
(National Cattlemen’s Beef Assoc., CO)
,
WISE J. W.
(AMS, USDA, OK)
,
SAVELL J. W.
資料名:
Journal of Animal Science
(Journal of Animal Science)
巻:
83
号:
12
ページ:
2869-2875
発行年:
2005年12月
JST資料番号:
A0857A
ISSN:
0021-8812
CODEN:
JANSAG
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)