文献
J-GLOBAL ID:200902273035604780
整理番号:08A0332996
各種のMonascus培養物の色素組成の分析
Analysis of Pigment Compositions in Various Monascus Cultures
著者 (4件):
MIYAKE Tsuyoshi
(Industrial Technol. Center of Okayama Prefecture, Okayama, JPN)
,
KONO Isato
(Industrial Technol. Center of Okayama Prefecture, Okayama, JPN)
,
NOZAKI Nobuyuki
(Industrial Technol. Center of Okayama Prefecture, Okayama, JPN)
,
SAMMOTO Hiroyuki
(Industrial Technol. Center of Okayama Prefecture, Okayama, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
14
号:
2
ページ:
194-197
発行年:
2008年03月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)