文献
J-GLOBAL ID:200902273093848622
整理番号:09A1125159
産業的栽培有機型及び従来型農作物における無機質濃度の比較-トマト(Lycopersicon esculentum)及びレタス(Lactuca sativa)
Comparison of mineral concentrations in commercially grown organic and conventional crops - Tomatoes (Lycopersicon esculentum) and lettuces (Lactuca sativa)
著者 (2件):
KELLY Simon D.
(School of Environmental Sciences, Univ. of East Anglia, Norwich NR4 7TJ, GBR)
,
BATEMAN Alison S.
(School of Environmental Sciences, Univ. of East Anglia, Norwich NR4 7TJ, GBR)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
119
号:
2
ページ:
738-745
発行年:
2010年03月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)