文献
J-GLOBAL ID:200902273331602157
整理番号:05A0187300
スモークサーモンすり身の高圧-ゼロ以下温度の組合せ処理:相転移現象及びListeria innocuaの不活性化
Combined high pressure-sub-zero temperature processing of smoked salmon mince: phase transition phenomena and inactivation of Listeria innocua
著者 (4件):
PICART L
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
,
DUMAY E
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
,
GUIRAUD J-P
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
,
CHEFTEL C
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
68
号:
1
ページ:
43-56
発行年:
2005年01月31日
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)