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文献
J-GLOBAL ID:200902273331602157   整理番号:05A0187300

スモークサーモンすり身の高圧-ゼロ以下温度の組合せ処理:相転移現象及びListeria innocuaの不活性化

Combined high pressure-sub-zero temperature processing of smoked salmon mince: phase transition phenomena and inactivation of Listeria innocua
著者 (4件):
PICART L
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
DUMAY E
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
GUIRAUD J-P
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)
CHEFTEL C
(Univ. Montpellier II, Montpellier, FRA)

資料名:
Journal of Food Engineering  (Journal of Food Engineering)

巻: 68  号:ページ: 43-56  発行年: 2005年01月31日 
JST資料番号: C0838B  ISSN: 0260-8774  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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