文献
J-GLOBAL ID:200902273391843951
整理番号:06A0751458
食品受容性に及ぼす文脈的変数の影響:確認研究
The effects of contextual variables on food acceptability: A confirmatory study
著者 (5件):
KING Silvia C.
(McCormick and Co., 204 Wight Avenue, Hunt Valley, MD 21030, USA)
,
MEISELMAN Herbert L.
(US Army Natick Soldier Center, Natick, MA 01760-5020, USA)
,
HOTTENSTEIN Annette W.
(McCormick and Co., 204 Wight Avenue, Hunt Valley, MD 21030, USA)
,
WORK Therese M.
(McCormick and Co., 204 Wight Avenue, Hunt Valley, MD 21030, USA)
,
CRONK Valerie
(Olive Garden, 5900 Lake Ellenor Drive, Orlando, FL 32809, USA)
資料名:
Food Quality and Preference
(Food Quality and Preference)
巻:
18
号:
1
ページ:
58-65
発行年:
2007年01月
JST資料番号:
W0038A
ISSN:
0950-3293
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)