文献
J-GLOBAL ID:200902273658706290
整理番号:04A0609823
食肉の動物種の同定に寄与する官能因子
Sensory Factors Contributing to the Identification of the Animal Species of Meat
著者 (4件):
MATSUISHI M
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
IGETA M
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
TAKEDA S
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Tokyo, JPN)
,
OKITANI A
(Nippon Veterinary and Animal Sci. Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
69
号:
6
ページ:
S218-S220
発行年:
2004年08月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)