文献
J-GLOBAL ID:200902273844960890
整理番号:08A0020017
インドの脱脂した米ぬかミールからの蛋白加水分解物の調製と特性決定
Preparation and Characterisation of Protein Hydrolysates from Indian Defatted Rice Bran Meal
著者 (3件):
BANDYOPADHYAY Kakali
(Guru Nanak Inst. of Technol.)
,
MISRA Gautam
(Dep. of Chemical Technol., Oil Technol. Div., Univ. of Calcutta)
,
GHOSH Santinath
(Dep. of Chemical Technol., Oil Technol. Div., Univ. of Calcutta)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
57
号:
1
ページ:
47-52 (J-STAGE)
発行年:
2008年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)