文献
J-GLOBAL ID:200902273919863119
整理番号:07A1100556
Ganoderma atrum子実体由来の多糖の精製,成分分析及び抗酸化活性
Purification, composition analysis and antioxidant activity of a polysaccharide from the fruiting bodies of Ganoderma atrum
著者 (5件):
CHEN Yi
(State Key Lab. of Food Sci. and Technol., Nanchang Univ., Nanchang 330047, CHN)
,
XIE Ming-yong
(State Key Lab. of Food Sci. and Technol., Nanchang Univ., Nanchang 330047, CHN)
,
NIE Shao-ping
(State Key Lab. of Food Sci. and Technol., Nanchang Univ., Nanchang 330047, CHN)
,
LI Chang
(State Key Lab. of Food Sci. and Technol., Nanchang Univ., Nanchang 330047, CHN)
,
WANG Yuan-xing
(State Key Lab. of Food Sci. and Technol., Nanchang Univ., Nanchang 330047, CHN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
107
号:
1
ページ:
231-241
発行年:
2008年03月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)