文献
J-GLOBAL ID:200902274071691742
整理番号:07A0127250
QCM匂いセンサの被覆物としてのPEG化脂質
Pegylated lipids as coatings for QCM odor-sensors
著者 (4件):
WYSZYNSKI Bartosz
(Dep. of Chemical Technol. and Engineering, Technical Univ. of Szczecin, 42 Piastow Av., 71-065 Szczecin, POL)
,
WYSZYNSKI Bartosz
(Dep. of Physical Electronics, Tokyo Inst. of Technol., 2-12-1 O-okayama, Meguro-ku, Tokyo 152-8552, JPN)
,
SOMBOON Pakpum
(Dep. of Physical Electronics, Tokyo Inst. of Technol., 2-12-1 O-okayama, Meguro-ku, Tokyo 152-8552, JPN)
,
NAKAMOTO Takamichi
(Dep. of Physical Electronics, Tokyo Inst. of Technol., 2-12-1 O-okayama, Meguro-ku, Tokyo 152-8552, JPN)
資料名:
Sensors and Actuators. B. Chemical
(Sensors and Actuators. B. Chemical)
巻:
121
号:
2
ページ:
538-544
発行年:
2007年02月20日
JST資料番号:
T0967A
ISSN:
0925-4005
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)