文献
J-GLOBAL ID:200902274421071637
整理番号:09A0915735
β-コングリシニン高含有遺伝子型ダイズ由来の蛋白質加水分解物はin vitroで脂質蓄積及び炎症を抑制する
Protein hydrolysates from β-conglycinin enriched soybean genotypes inhibit lipid accumulation and inflammation in vitro
著者 (5件):
MARTINEZ-VILLALUENGA Cristina
(Univ. Illinois at Urbana-Champaign, IL, USA)
,
DIA Vermont P.
(Univ. Illinois at Urbana-Champaign, IL, USA)
,
BERHOW Mark
(Agricultural Res. Serv., U. S. Dep. of Agriculture, IL, USA)
,
BRINGE Neal A.
(Monsanto Co., MO, USA)
,
DE MEJIA Elvira Gonzalez
(Univ. Illinois at Urbana-Champaign, IL, USA)
資料名:
Molecular Nutrition & Food Research
(Molecular Nutrition & Food Research)
巻:
53
号:
8
ページ:
1007-1018
発行年:
2009年08月
JST資料番号:
H0535A
ISSN:
1613-4125
CODEN:
MNFRCV
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)