文献
J-GLOBAL ID:200902274962801816
整理番号:03A0412481
工業的製麹過程でのAspergillus oryzaeからの二種のフィターゼの生成
Production of Two Types of Phytase from Aspergillus oryzae during Industrial Koji Making
著者 (7件):
FUJITA J
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
SHIGETA S
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
,
YAMANE Y
(Suishin Yamane Honten Co., Ltd., Hiroshima, JPN)
,
FUKUDA H
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima, JPN)
,
KIZAKI Y
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima, JPN)
,
WAKABAYASHI S
(National Res. Inst. Brewing, Hiroshima, JPN)
,
ONO K
(Hiroshima Univ., Hiroshima, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
95
号:
5
ページ:
460-465
発行年:
2003年05月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)