文献
J-GLOBAL ID:200902275253850362
整理番号:04A0063836
ガロカテキンガラートおよびカテキンガラートの豊富な加熱エピ化された茶カテキン類はエピガラカテキンガラートおよびエピカテキンガラートの豊富な茶カテキン類よりもコレステロール吸収阻害に対し効果的である
Heat-Epimerized Tea Catechins Rich in Gallocatechin Gallate and Catechin Gallate Are More Effective To Inhibit Cholesterol Absorption than Tea Catechins Rich in Epigallocatechin Gallate and Epicatechin Gallate.
著者 (9件):
IKEDA I
(Graduate School of Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
KOBAYASHI M
(Itoen, Ltd., Shizuoka, JPN)
,
HAMADA T
(Graduate School of Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
TSUDA K
(Graduate School of Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
GOTO H
(Graduate School of Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
IMAIZUMI K
(Graduate School of Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
NOZAWA A
(Itoen, Ltd., Shizuoka, JPN)
,
SUGIMOTO A
(Itoen, Ltd., Shizuoka, JPN)
,
KAKUDA T
(Itoen, Ltd., Shizuoka, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
25
ページ:
7303-7307
発行年:
2003年12月03日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)