文献
J-GLOBAL ID:200902275348750780
整理番号:09A0186094
ラット系統間におけるニコチン酸アミド異化の比較
Comparison of the Nicotinamide Catabolism among Rat Strains
著者 (4件):
TAKAHASHI Kei
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, School of Human Cultures, The Univ. of Shiga Prefecture)
,
OKUNO Alato
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, School of Human Cultures, The Univ. of Shiga Prefecture)
,
FUKUWATARI Tsutomu
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, School of Human Cultures, The Univ. of Shiga Prefecture)
,
SHIBATA Katsumi
(Dep. of Food Sci. and Nutrition, School of Human Cultures, The Univ. of Shiga Prefecture)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
73
号:
2
ページ:
274-279 (J-STAGE)
発行年:
2009年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)