文献
J-GLOBAL ID:200902275410453097
整理番号:09A0263271
Kaempferia parvifloraおよびBoesenbergia pandurata由来化合物の抗炎症作用
Anti-inflammatory effects of compounds from Kaempferia parviflora and Boesenbergia pandurata
著者 (5件):
TEWTRAKUL Supinya
(Dep. of Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Prince of Songkla Univ., Hat-Yai ...)
,
SUBHADHIRASAKUL Sanan
(Dep. of Pharmacognosy and Pharmaceutical Botany, Fac. of Pharmaceutical Sciences, Prince of Songkla Univ., Hat-Yai ...)
,
KARALAI Chatchanok
(Dep. of Chemistry, Fac. of Sciences, Prince of Songkla Univ., Hat-Yai, Songkhla 90112, THA)
,
PONGLIMANONT Chanita
(Dep. of Chemistry, Fac. of Sciences, Prince of Songkla Univ., Hat-Yai, Songkhla 90112, THA)
,
CHEENPRACHA Sarot
(Dep. of Chemistry, Fac. of Sciences, Prince of Songkla Univ., Hat-Yai, Songkhla 90112, THA)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
115
号:
2
ページ:
534-538
発行年:
2009年07月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)