文献
J-GLOBAL ID:200902275741184967
整理番号:08A0240900
日本の食事におけるユビキノール-10及びユビキノン-10の食品含量
Food content of ubiquinol-10 and ubiquinone-10 in the Japanese diet
著者 (6件):
KUBO Hiroshi
(Pharmacology & Toxicology Group, Life Sci. Res. Laboratories, Kaneka Corp., 1-8 Miyamae-machi, Takasago-cho ...)
,
FUJII Kenji
(Functional Food Ingredients Div., Kaneka Corp., 3-2-4 Nakanoshima, Kita-ku, Osaka 530-8288, JPN)
,
KAWABE Taizo
(Pharmacology & Toxicology Group, Life Sci. Res. Laboratories, Kaneka Corp., 1-8 Miyamae-machi, Takasago-cho ...)
,
MATSUMOTO Shuka
(Pharmacology & Toxicology Group, Life Sci. Res. Laboratories, Kaneka Corp., 1-8 Miyamae-machi, Takasago-cho ...)
,
KISHIDA Hideyuki
(Pharmacology & Toxicology Group, Life Sci. Res. Laboratories, Kaneka Corp., 1-8 Miyamae-machi, Takasago-cho ...)
,
HOSOE Kazunori
(Pharmacology & Toxicology Group, Life Sci. Res. Laboratories, Kaneka Corp., 1-8 Miyamae-machi, Takasago-cho ...)
資料名:
Journal of Food Composition and Analysis
(Journal of Food Composition and Analysis)
巻:
21
号:
3
ページ:
199-210
発行年:
2008年05月
JST資料番号:
T0477A
ISSN:
0889-1575
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)