文献
J-GLOBAL ID:200902276050202450
整理番号:04A0362687
食用植物由来産物における抗酸化活性のためのスクリーニング:低密度リポ蛋白質酸化アッセイ,DPPHラジカル消去アッセイ,及びフォリン-シオカルトーアッセイの比較
Screening for Antioxidant Activity in Edible Plant Products: Comparison of Low-Density Lipoprotein Oxidation Assay, DPPH Radical Scavenging Assay, and Folin-Ciocalteu Assay
著者 (7件):
KATSUBE T
(Shimane Inst. Industrial Technol., Shimane, JPN)
,
TABATA H
(Shimane Inst. Industrial Technol., Shimane, JPN)
,
OHTA Y
(Shimane Inst. Industrial Technol., Shimane, JPN)
,
YAMASAKI Y
(Shimane Inst. Industrial Technol., Shimane, JPN)
,
ANUURAD E
(Shimane Univ. School of Medicine, Shimane, JPN)
,
SHIWAKU K
(Shimane Univ. School of Medicine, Shimane, JPN)
,
YAMANE Y
(Shimane Univ. School of Medicine, Shimane, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
52
号:
8
ページ:
2391-2396
発行年:
2004年04月21日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)