文献
J-GLOBAL ID:200902276088417469
整理番号:03A0084651
工業的規模で調製したコムギグルテンの酵素的加水分解物についての非消化ピログルタミルペプチドの単離と同定
Isolation and Identification of Indigestible Pyroglutamyl Peptides in an Enzymatic Hydrolysate of Wheat Gluten Prepared on an Industrial Scale.
著者 (9件):
HIGAKI-SATO N
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
SATO K
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
,
ESUMI Y
(RIKEN, Saitama, JPN)
,
OKUMURA T
(Shimadzu Biotech, Osaka, JPN)
,
YOSHIKAWA H
(Kyoto Koka Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
TANAKA-KUWAJIMA C
(Kyoto Koka Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
KURATA A
(Kyoto Koka Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
KAWABATA M
(Kyoto Koka Women’s Univ., Kyoto, JPN)
,
OHTSUKI K
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
51
号:
1
ページ:
8-13
発行年:
2003年01月01日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)