文献
J-GLOBAL ID:200902276121241274
整理番号:08A1179408
Aspergillus oryzae由来のアスパルチルアミノペプチダーゼの効率的生産と部分的特性化
Efficient production and partial characterization of aspartyl aminopeptidase from Aspergillus oryzae
著者 (9件):
KUSUMOTO K.-I.
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
MATSUSHITA-MORITA M.
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
FURUKAWA I.
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
SUZUKI S.
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
,
YAMAGATA Y.
(Tohoku Univ., Miyagi, JPN)
,
KOIDE Y.
(Amano Enzyme Inc., Gifu, JPN)
,
ISHIDA H.
(Gekkeikan Sake Co. Ltd, Kyoto, JPN)
,
TAKEUCHI M.
(Tokyo Univ. Agriculture and Technol., Tokyo, JPN)
,
KASHIWAGI Y.
(National Food Res. Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Journal of Applied Microbiology
(Journal of Applied Microbiology)
巻:
105
号:
5
ページ:
1711-1719
発行年:
2008年11月
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
1364-5072
CODEN:
JAMIFK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)