文献
J-GLOBAL ID:200902276293482770
整理番号:06A0043129
生鮮魚切身と凍結融解魚切身とを区別するための前面蛍光分光法に基づく迅速技術の利用
Utilisation of a rapid technique based on front-face fluorescence spectroscopy for differentiating between fresh and frozen-thawed fish fillets
著者 (3件):
KAROUI Romdhane
(U.R. “Typicite des Produits Alimentaires”, ENITA de Clermont Ferrand, Site de Marmilhat, BP 35, 63370 Lempdes, FRA)
,
THOMAS Emilie
(ADIV, 2 rue Chappe, 63039 Clermont Ferrand cedex 2, FRA)
,
DUFOUR Eric
(U.R. “Typicite des Produits Alimentaires”, ENITA de Clermont Ferrand, Site de Marmilhat, BP 35, 63370 Lempdes, FRA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
39
号:
3
ページ:
349-355
発行年:
2006年04月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)